Dit is de dikste Panamera Techart te koop op dit moment!

Dit is de dikste Panamera Techart te koop op dit moment!

Techart Grand GT

De Porsche Panamera is van zichzelf al een auto waar de meningen over verdeeld zijn. Je vindt hem geweldig of je vindt hem oerlelijk. Maar als hij bij een tuner als Techart langs is geweest, wordt de tegenstelling nog extremer. Wij zijn in ieder geval kamp ‘Super dik!’ 

Bij onze Zwitserse collega’s van JamesEdition kwamen we deze gloednieuwe Porsche Panamera Turbo alias Techart Grand GT tegen met nog maar 180 kilometer op de teller! En zijn wij normaliter al te porren voor een lekkere Panamera Turbo, deze 640 pk sterke kolos mag morgen nog aan onze deur afgeleverd worden, man, wat een heerlijke wagen!

Het kleurenpalet op deze linkerbaancruiser is geweldig, gitzwart met een ienie-mienie-beetje fluor geel om het zwarte gat een beetje te breken. De Techart-uitmonstering met agressievere voorbumper en motorkap, bredere schermen en vaste spoiler zijn om bij weg te zwijmelen om over het interieur nog maar niets te zeggen. Check dat oog voor detail eens, smaakvolle gele details en het samenspel tussen wit, zwart en wederom fluorgele stiksels in de wangen van de stoelen.

En voor de scherpe lezers, de nieuwe Panamera Turbo heeft ‘maar’ 550 pk, deze buffel kun je rond laten rodeo’en met 640 pk. Een sprintje naar de 100 gaat normaliter al met een rotvaart van 3,6 seconden, deze Techart Grand GT kan dat dus nog een tikkeltje sneller. Je hebt dus zeker de garantie dat je de huidige generatie supercars eens lekker kunt pesten. Mede daarom is deze bijna €315.000,- kostende Panamera (excl. BTW/BPM) wat ons betreft de dikste Panamera die jij op dit moment voor je geld kunt kopen! Enkel even importeren uit Zwitserland!

Techart Grand GT

Techart Grand GT

Techart Grand GT

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.