Dit is de dikste M5 met Eisenmann te koop op dit moment!

Dit is de dikste M5 met Eisenmann te koop op dit moment!

M5 V10 Touring

Eerder deze week kwam Eisenmann met het verlossende nieuws dat ze eindelijk hun complete uitlaatsysteem voor de M5 F90 klaar hebben. Maar de M5 F90 is voor velen nog onbereikbaar, dus komen wij met de oplossing!

En wat voor een! De nieuwe M5 F90 kost je € 160.000+ en dan heb je nog geen grote kofferbak en geen Eisenmann-uitlaat. Deze M5 in kwestie brengt het beste van beide werelden bijeen. Deze spierwitte M5 V10 Touring has it all: de magische V10, een kofferbak waarin je de Beagles van je vrouw in kwijt kunt, een Eisenmann-uitlaat en een aantrekkelijk prijskaartje!

Dus, you name it: € 46.000,- aftikken en van alle gemakken voorzien zijn, inclusief kippenvel of blijf je de komende jaren dromen over die M5 F90 die je niet kunt betalen? Mocht je er nog niet over uit zijn: Van de M5 Touring zijn er maar 1025 gemaakt. Een aantal zijn er al afgeschreven doordat ze een vangrail of boom wilde knuffelen, dus maak het rekensommetje even. Dit is al een collectors item en als hij al niet meer waard wordt, blijft hij altijd zijn geld waard! Dit is een investering die je kunt rechtvaardigen tegenover je vrouw, je vriendin, je vader, je pompbediende en zelfs tegenover je overbuurman! Dus, gaan met die banaan!

M5 V10 Touring

M5 V10 Touring

M5 V10 Touring

 

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.