Dit is de dikste Golf 7R te koop op dit moment!

Dit is de dikste Golf 7R te koop op dit moment!

Golf 7 R

Men nemen een hatchback, een 2 liter turbo-motor, een lekker uitlaatje en bons! Een lekkere hot hatch is geboren! De concurrentie is bijna moordend in dit segment, maar Volkswagen staat hun mannetje in dit segment met de Golf 7R!

Ja jongens, ik weet het, ik heb vorige week verzuimd een occasion-artikeltje te droppen. Maar vergeef het me, ik was een weekje mee met de Eagle Run weg, met 50 supercars van Knokke naar Saint-Tropez, mag ik? Dankje! Dan nu meteen door naar deze ramdikke sinistere stoplichtsprinter!

Deze metallic zwarte gefacelifte Golf 7R is met zijn 14.717 kilometer nog niet eens ingereden, nee, dat klusje is jouw toevertrouwd als toekomstige eigenaar. En ondanks dat deze rakker geen 740 pk heeft zoals de Golf 7R met dubbele HGP turbo, schiet deze Black Mamba in 4,6 seconden naar de 100, ik hoop in ieder geval dat de gemeente de straatstenen goed vast heeft gelegd. Als je het mij vraagt, klopt nagenoeg alles aan deze auto.

Het exterieur is nagenoeg volledig zwart, de grill, de spiegelkappen en de remmen brengen tezamen met de kersenrode achterlichten een heerlijk contrast op je netvlies, maar ook binnenin is het meer dan goed vertoeven! Een lederen interieur met lederen stuurwiel en een lederen pookhoesje welke de DSG-pook ondersteunt, heten je welkom als je instapt. Dit trio is voorzien van witte stiksels en het zijn die details die de auto perfect maken. PDC voor als je vrouw de auto meeneemt voor de boodschappen of wanneer jij je bommetje moet parkeren in een van de nauwe straatjes aan de Amsterdamse grachten en een panoramadak om de zonnestralen op je bol te laten schijnen, om maar wat van de aangevinkte opties op te noemen!

Voor €54.950,- kan hij van jou zijn. Nu alleen nog even een Akrapovic-uitlaatsysteem afdwingen en het kan een hele mooie zomer worden voor jou!

Golf 7R

 

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.