Dit is de dikste BMW M140i te koop op dit moment!

Dit is de dikste BMW M140i te koop op dit moment!

BMW M140i

De artikelen over de pretraketten zijn nog niet voorbij, althans, niet als het aan ons ligt! We praten veelal over de dikste en duurste auto’s, maar vandaag een auto die wat betaalbaarder is.

We hadden weer een artikel kunnen schrijven over de duurste Aventador te koop, die overigens nog steeds te koop staat, of de dikste en duurste Brabus te koop, maar laten we nu even een artikeltje maken voor de man die net geen € 50.000,- kapot wil slaan op een sportauto. Je enige eisen zijn: veel vermogen, achterwiel-aandrijving, makkelijk te parkeren in de binnenstad en het mag wel een beetje opvallen.

Zie hier, een BMW M140i in de kleur Sunset Orange met net 14.000 kilometer op de klok. Wat krijg je voor €46.945,-? Nou, een knaloranje pretraket met 340 pk in het vooronder. Je kunt lekker gooien met je BMW, parkeren hoeft geen probleem te zijn, want parkeersensoren zitten er op en in 5 seconden naar de 100 bonjouren? Geen en-kel probleem!  En bij het samenstellen van dit zonnetje is zelfs gedacht aan de koude wintermaanden, want er zit zelfs een verwarmd stuurwiel in! PS: Hebben jullie die verdomd mooie stoelen al gezien?

Mocht je overigens die 340 pk wat magertjes vinden, 460 pk is altijd mogelijk,vraag maar aan de mannen van 3DDesign! En de kleur, tja, hij is er ook in het grijs. Dus, zou jij het geld er voor neer leggen?

BMW M140i

BMW M140i

BMW M140i BMW M140i

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.