Dit is de dikste Aston Martin te koop op dit moment!

Dit is de dikste Aston Martin te koop op dit moment!

Aston martin GT8

Aston Martin heeft ons verrast met de nieuwe DBS Superleggera. Een V12, 715 pk, een hemelse vormgeving. Maar, we moeten nog tot eind dit jaar wachten tot ie geleverd gaat worden. Kun jij niet wachten op deze pretraket?

Wij hebben de oplossing! En wel in deze gloednieuwe hemelsblauwe Aston Martin Vantage GT8! Hij is dan wel niet zo rigoureus als de nieuwe DBS Superleggera en hij heeft geen V12, maar er zijn o zo veel pluspunten aan deze wagen. Het is een racewagen voor op de openbare weg, heeft een V8 die je laat spelen met 446 pk en is gelimiteerd tot 150 exemplaren. Een verdomd slimme investering en chickmagnet in een!

Maar we zijn er nog niet. Een hoeveelheid carbon waar de nieuwe DBS Superleggera bij verbleekt en een taartschep waar een Le Mans-raceauto jaloers op is. Een interieur wat racerij ademt, carbon deurbakken en blauwe stiksels die geweldig samengaan met de blauwe carroseriekleur. Need I say more?

Ja, misschien wel. Waar de auto af-fabriek €356.000,- kostte, kan hij nu van jou zijn voor €289.000,- met nog maar 50 kilometer op de teller. Inderdaad, een paar keer de trailer op- en afrijden en daar is het grootste deel mee gezegd. Dus, kopen, navigatie op standje ‘Saint-Tropez’ en ‘zsm’ eens kijken op de fabrieksopgave van binnen 4,6 naar de 100 nog accuraat is! En ik zeg het voor het eerst, kopen jullie hem niet, dan doe ik het!

Aston martin GT8

Aston martin GT8

Aston martin GT8

Aston martin GT8

Aston martin GT8

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.