Dit is de dikste Alpina te koop in Nederland op dit moment!

Dit is de dikste Alpina te koop in Nederland op dit moment!

Alpina B7 Biturbo

Op het afgelopen Spring Event liet de nieuwe Alpina B7 Biturbo heel wat supercars in het stof bijten. Een geweldig zakenauto, maar om die nu nieuw te kopen, nee, dan kun je beter investeren in een huisje.

Want inderdaad, de nieuwe Alpina B7 Biturbo kost bij onze Oosterburen net geen €150.000,- en het optelsommetje makende met de Nederlandse BPM en alle andere belastingregeltjes ga je al snel naar de €250.000,-. Investeren in de stenen is dan een betere manier om je geld nog enigszins in je handen te houden.

Maar, we hebben een verdomd goed alternatief gevonden! Deze Alpina-blauwe BMW Alpina B7 Biturbo uit 2010 is net ingereden met nog maar 68.524 kilometer op de teller en kost je nog geen €50.000,-! En geloof ons, dan krijg je waar voor je geld, 508 pk, in minder dan vijf seconden naar de 100 met meer dan 2.000 kilo aan Duits staal en wanneer je het gaspedaal door de vloer heen drukt, ligt de chihuahua van je vriendin vast en zeker tegen de achterruit aangeplakt! En de Alpina-bodykit is alles behalve schreeuwerig, met deze auto kun je gerust op je zakelijke afspraken aan komen.

Nee, wij zouden het wel weten, wij zouden gaan voor B7 Biturbo, de 31e ooit gebouwd. Appartementje in Den Bosch erbij, Alpina B7 in de garage we hebben nog geld over ook! Wij zouden een adviesbureau moeten beginnen met ‘Hart voor auto’s en jouw centen’!

Alpina B7 Biturbo

Alpina B7 Biturbo

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.