Dit is de collectie van topvoetballer Memphis Depay!

Dit is de collectie van topvoetballer Memphis Depay!

Dat veel voetballers in dikke wagens rondrijden is wel bekend, maar waar sommigen van hen genoegen nemen met 1 of 2 auto’s, heeft topvoetballer Memphis Depay 4 wagens. En dat zijn ook niet de minste exemplaren.

Zo kunnen we zien dat de voetballer onder andere een dikke Rolls-Royce rijdt, en niet zomaar een. De Rolls is aangepast door Mansory en ziet er met zijn zwarte velgen, zwarte lak en witte interieur dodelijk vet uit! Een andere twee-deurs die Memphis in zijn bezit heeft is een Mercedes-Maybach S650 Cabriolet, ook niet misselijk. De nieuwprijs van zo’n wagen ligt op een flinke 300.000 euro exclusief belastingen!

De Rolls is niet de enige Mansory die de voetballer in zijn garage heeft staan. Want naast zijn zwarte Wraith staat er ook een Mercedes-AMG G63 Mansory! De G-wagon is uitgevoerd in dezelfde stijl als de Rolls, zwart op zwart. Zwarte wagens lijken erg in de smaak te vallen bij Memphis, want hij heeft 3 wagens die compleet zwart zijn, inclusief velgen. Deze derde zwarte wagen betreft een dikke Audi RS6.

https://www.instagram.com/p/BnSCDe5lNZ0/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BifRzgWjtet/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/Bd-WG4TDvX7/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/Bfs7_g2j-ie/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/Bfs7_g2j-ie/?utm_source=ig_embed

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.