Dit is de BMW X7 volgens Lumma!

Dit is de BMW X7 volgens Lumma!

Je kent ze van de uitgebouwde Range Rovers die we regelmatig tegenkomen. Alleen pakt Lumma deze keer een andere auto aan. Zoals verwacht is dat ook een gigantische SUV, het gaat nu namelijk om de BMW X7!

De BMW X7 is al niet een subtiele auto te noemen. Lumma doet er echter nog een schepje bovenop. Zij geven de gigant een dikke bodykit. De luchtinlaten zijn enorm, en de voorbumper loopt vrijwel tot aan de grond door. Ook is de auto een stuk breder geworden, 50 millimeter voor en achter. Om de wielkasten – waar je een tent in kan opzetten – te vullen worden 24 inch velgen gebruikt.

Mocht je een BMW X7 50i bezitten, dan kun je het vermogen dat uit de V8 komt op laten krikken naar een dikke 680 PK. Dat is vast genoeg om de extra dikke X7 vooruit te stuwen. De prijs voor de Lumma CLR X7 is nog niet bekend, dat weten we pas begin 2020. In het tweede kwartaal van dat jaar zullen ze geleverd worden.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.