Dit cruiseschip heeft een leuk extraatje

Dit cruiseschip heeft een leuk extraatje

Wanneer je met een cruiseschip een paar dagen de zee op gaat, wil je natuurlijk wel iets te doen hebben. Normaal gesproken ga je dan shows bekijken, of je gaat vol onderuit op een surfplank. Dit cruiseschip heeft echter iets leuks voor de racefanaten onder ons.

Bovenop het dek van de Norwegian Bliss is namelijk een kartbaan gebouwd! Op deze baan kun je racen met elektrische karts die snelheden halen tot 50 kilometer per uur. Hoe dit gaat in combinatie met over de golven varen weet ik niet, maar als je snel zeeziek wordt zou ik het niet proberen. Als het je iets te veel wordt kun je natuurlijk ook gaan lasergamen, zwemmen, en mini-golfen. Of je houdt het bij zonnebaden natuurlijk. Mocht je dit willen ervaren: voor een tiendaagse cruise betaal je ongeveer 1000 euro. Het karten is niet gratis, dit kost namelijk 10 dollar per heat.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.