Dikke Audi RS3 met facelift te koop!

Dikke Audi RS3 met facelift te koop!
Audi RS3
bron: Facebook 200pk+ koop / verkoop hoekje

Tegenwoordig zie je Audi overal in Nederland, vooral de RS-modellen zijn populair. De powervolle Audi RS6 is een favoriet onder veel autoliefhebbers, en voor wie net niet genoeg budget heeft voor deze topversie is er de RS3. Onlangs kwamen we een indrukwekkende Audi RS3 met facelift tegen die hier in Nederland te koop staat. Misschien iets voor jou?

Complete auto met facelift

Deze Audi RS3 is van het bouwjaar 2015 en we kunnen met zekerheid zeggen dat deze auto niet meer stock is. Deze auto is compleet omgebouwd en heeft daarbij een facelift gehad. Dit is dan onder andere terug te zien aan de koplampen en achterlampen en voor- en achterbumper. Ook is de auto getuned, de exacte cijfers van het huidige vermogen weten we niet, toch zal deze auto behoorlijk rap zijn. Volgens de advertentie schakelt de auto uitstekend en is de auto bloedsnel, beter kan niet toch?

Audi RS3 facelift
bron: Facebook 200pk+ koop / verkoop hoekje

Interieur van deze RS3

Naast dat deze auto een tof uiterlijk heeft met de zwarte kleur, verdient het interieur ook aandacht. In de advertentie is te lezen dat de auto een virtuele cockpit heeft. Deze auto is van alle gemakken voorzien waaronder een achteruit rij camera. En niet te vergeten de mooie leren bekleding met een rode stitching welke aansluit bij de overige rode accenten. Bovendien zorgt de suède bekleding op het stuur en de tussen panelen voor een extra vleugje luxe.

interieur audi rs facelift
bron: Facebook 200pk+ koop / verkoop hoekje

De vraagprijs

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk de vraagprijs. Zoals je weet zijn Audi’s niet de meest goedkope auto’s en al helemaal zo’n dikke Audi RS3. Die dus compleet aangepakt is en een facelift heeft gehad. Deze auto heeft een vraagprijs van 36K, maar dan rij je ook wel in een pareltje. Volgens het bedrijf is financiering ook mogelijk dus mocht dit je droomauto zijn: sla je slag. Is deze auto net even buiten je budget? Wij hebben ook een artikel voor je waarbij we tips geven voor de dikste auto’s met een klein budget.

En ben je nu fan van dikke auto’s zoals de Audi RS3?? Dan is AutoMadness ideaal voor jou! Hier zijn allerlei autoliefhebbers met allerlei verschillende toffe auto’s, waaronder de Audi RS3.


Anita Polet

Anita is dol op motoren en (super)cars! Het liefst met zoveel mogelijk herrie zo hard mogelijk.