Deze Volkswagen Transporter kost €300.000,-

Deze Volkswagen Transporter kost €300.000,-

In de markt voor een extreem luxe bus met 310 pk? Zoek niet verder.

Elk onderdeeltje draait, schuift, klapt uit, of gaat open in de Volkswagen Transporter door Klassen. Uit een onschuldig ogend kastje doemt een vers kopje slaapvernietiger op en rechts daarvan verschijnen de glazen om hersencelverwoestende vloeistoffen in te bewaren. Daaronder: een prullenbak. Ja, gewoon een prullenbak. De stoelen transformeren in honderd verschillende standen en zelfs de tafeltjes vertonen moves waarvan je zult denken dat het niet mogelijk zou kunnen zijn.

Deze Volkswagen Transporter door Klassen (lekker verwarrend) komt uit bouwjaar 2014 en heeft een 310 pk benzinemotor. Met een tablet kun je nog eens drie miljoen functies bedienen. TV, playstation, koffiezetapparaat, wijnkoeler echt alles is aan boord om op een uiterst comfortabele manier de wereld rond te trekken…

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.