Deze twee Nederlandse Bugatti’s rijden de Gumball 3000

Deze twee Nederlandse Bugatti’s rijden de Gumball 3000

De Gumball 3000 vindt volgende maand voor de 21ste keer plaats en ook dit jaar doen er weer een aantal Nederlandse teams mee!

De wereldberoemde rally start – na twee dagen feesten – op 7 juni op het Griekse eiland Mykonos en eindigt acht dagen later via Thessaloniki, Porto Montenegro, Venetië, Monaco en Barcelona op Ibiza. Als we een blik werpen op de deelnemerslijst zien we dat er momenteel 107 teams staan ingeschreven, waaronder een aantal (bekende) Nederlanders. In maart dit jaar kocht DJ Afrojack in Dubai zijn droomauto: een Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Deze combinatie zien we terug als Team 3 van de deelnemerslijst. Eén plekje verder zien we Jeroen van den Berg met de inmiddels welbekende Bugatti Chiron.

Andere Nederlanders zien we terug in Team 15 met een Porsche 911 GT3, Team 19 met een Mercedes-AMG GTS, Team 48 met een Ferrari GTC4Lusso, Team 103 met een Ferrari California T en Team 29 waar nog geen auto is ingevuld. Verder is de lijst met auto’s behoorlijk extreem te noemen, aangezien we in Team 55 nóg een Bugatti zien. Team 106 bevat een straatlegale Aston Martin Vulcan en Team 37 doet het met een heuse Koenigsegg Agera RS. De volledige lijst checkt je hier.

Dit bericht bekijken op Instagram

Nieuwe tinder foto ✌🏼

Een bericht gedeeld door Jeroen van den Berg (@thehomelessguy) op

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.