Deze stealthy Lamborghini Aventador S kan van jou zijn!

Deze stealthy Lamborghini Aventador S kan van jou zijn!

Tenminste, als je €389.500,- bij elkaar hebt gespaard…

Je herkent het vast wel, zo nu en dan ben je Autoscout of Marktplaats aan het afspeuren naar leuke occasions. Dan kom je ook wel eens iets écht gaafs tegen, en dat had ik met deze Lamborghini Aventador S. Dankzij zijn fraaie lakkleur, Grigio Estoque, krijgt de Italiaanse stier direct een stealth-look. Dat in combinatie met carbon fiber, matte titanium velgen en de contrasterende remklauwen in de kleur Giallo Taurus. Al met al een zeer strak uitgevoerde Aventador.

Dat gele kleurtje had wat mij betreft ook terug mogen komen in het interieur, maar ik moet zeggen dat de alcantara afwerking een prima alternatief is. Het geel zien we overigens wel terug in de hoofdsteunen waarin het Lamborghini-logo is geborduurd.

Wist je dat Aventador S slechts 10 pk minder heeft dan de Super Veloce? De 740 pk sterke V12 trekt, met behulp van 690 Nm koppel, in 2,9 seconden naar de 100 km/h. Dit exemplaar komt uit maart 2018 en heeft sindsdien slechts 6.850 kilometer asfalt gezien. De Aventador S staat bij Lamborghini Leusden.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.