Deze Rolls is wel heel oranje

Deze Rolls is wel heel oranje

De Rolls-Royce Phantom is een gigantische en zeer luxe limo. Voor de prijs die je ervoor betaalt mag je verwachten dat hij helemaal naar wens wordt gebouwd. Dit exemplaar is ook specifiek samengesteld, je zou denken dat hij voor een Nederlander is.

Zoals je ziet is de kleur oranje iets dat veel terugkomt in deze Phantom. Het exterieur gaat gehuld in de goud-oranje kleur “Tuscan Sun”, en zelfs in de velgen komt deze kleur terug. Het interieur is ook bijzonder aangekleed, een combinatie van oranje en “English White” leder, samen met een bijzondere houtinleg. Ook lijkt het of werkelijk alle opties zijn aangevinkt bij het configureren van deze Rolls. Zo zit er een sterrenhemel in, en is er gekozen voor de Privacy Suite. Dat is een tussenschot dat de chauffeur en de passagiers scheidt zodat je in alle rust en stilte vervoerd kan worden.

De oranje Rolls lijkt de perfecte auto voor een trotse Nederlander, maar zoals wel vaker het geval is met gek uitgevoerde auto’s, zal deze naar Abu Dhabi verscheept worden, de kans dat je hem in Nederland dus ziet rijden is zeer klein.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.