Deze Porsche Carrera GT kan van jou zijn!

Deze Porsche Carrera GT kan van jou zijn!

Af en toe komt er een auto voorbij die je gewoon niet kan negeren. In dit geval is dat een super zeldzame Porsche! Met slechts 1270 geproduceerde exemplaren is het voor velen een droom om te bezitten, en nu krijgen de dromers een kans.

Deze Carrera GT staat namelijk te koop, geplaatst op een Franse autosite. Met zijn voor Formule 1 ontwikkelde 5.7 liter V10 motor produceert de Carrera GT 603 PK en 590 Nm, en dit gaat gepaard met een ongekend lekker geluid! Om al die paardjes te temmen beschik je als bestuurder over een handgeschakelde zes-bak. Wat ook bijzonder is aan dit exemplaar is dat ‘ie nog zo goed als fabrieksnieuw is. Slechts 111 kilometer is er mee gereden. Hij is dus in absolute topstaat, want verser dan dit zal er geen andere zijn. Voor diegenen waarvoor de Porsche Carrera GT een echte droom is: hij staat te koop, maar voor een flinke prijs. De wagen staat te koop voor zo’n 1.4 miljoen euro!

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.