Deze Polo R komt recht uit je dromen gewandeld

Deze Polo R komt recht uit je dromen gewandeld

 Volkswagen Polo R

Ja het is een render en néé dat interesseert ons niets!

Grote vriend Tomi weet van geen ophouden! De nieuwe generatie Polo is pas een week uit en de ‘shoppers hebben hem nu al op praktisch elk mogelijke manier vervormd. De Golf-lookalike is een heleboel, maar ergens moet het ophouden. Dat Volkswagen zelf bepaalde grenzen trekt, neemt niet weg dat het internet er veelvuldig hun gang mee kan gaan. En dat is precies wat er hier is gebeurd.

Neem bijvoorbeeld de Polo WRC, een veel te dure en waarschijnlijk daardoor geflopte uitvoering van een compacte hatchback. Gek genoeg bestaat er niet zoiets als floppen wanneer een dergelijke wagen enkel en alleen op het internet bestaat, en geld een onverklaarbare term is uit een uitgestorven samenleving. Mensen zien hem graag, maar kopen: “ho maar!”.

Laat het daarom maar over aan de creatievelingen om ons wat heerlijke plaatjes voor te schotelen. De Polo R, zoals te zien op de foto, is een razend pikante versie van de wagen die je vorige week vast wel ergens hebt op zien duiken. De “R” staat in dit geval op een stel dikke sloffen, die ons ernstig herinneren aan de velgen van de Arteon, waarvan we alleen maar kunnen bedenken dat ze minimaal 20″ zijn. Reken daarbij de strakkere lijnen en een grille die breder is dan de glimlach van Julia Roberts, en je hebt simpel gezegd een kneiterdikke Polo.

Zoals gezegd is het nog maar de vraag of zo’n soort Polo in deze trim ooit het licht van de dag mag gaan zien, maar hey, dromen mag altijd, toch?

Harry Verolme

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.