Nieuws

Deze parkeerplaats in Amsterdam kost €995.000,-!

Ben je het ook zo zat om naar een parkeerplaats te zoeken in Amsterdam? Ben je het ook zo zat om je scheel te betalen om je auto een paar uur kwijt te kunnen? Wellicht hebben wij de oplossing voor je gevonden!

Het parkeerprobleem is ermee opgelost, maar het scheel betalen niet. Dit moet haast wel de duurste parkeerplaats van Nederland zijn. Aan de Jacob Obrechtstraat, in de Concertgebouwbuurt in Amsterdam, is deze privé parkeerplaats gelegen. deze kan van jou zijn voor wanneer je bereid bent om er €995.000,- voor neer te leggen. Met een oppervlakte van 22m2 komt dat neer op ruim €45.000,- per vierkante meter!

Ondanks dat het de ruimste garage uit de buurt zou zijn, biedt de ruimte plek voor slechts één auto. Daarnaast zou er nog ‘zat ruimte’ zijn en kun je na het parkeren de portieren van je auto ‘normaal open doen’. Ook is het mogelijk om de ruimte te huren in plaats van te kopen. Het maandbedrag bedraagt €990,- exclusief per maand en daarnaast zal de verhuur plaatsvinden onder het nadrukkelijk voorbehoud gunning verhuurder.

Geïnteresseerd? Neem een kijkje op Funda.nl!

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.