Deze Model 3 is wel erg lekker!

Deze Model 3 is wel erg lekker!

De Tesla Model 3 ontving gemengde reacties toen ‘ie uitgebracht werd. Er zijn een paar ongelukkige hoeken waar de auto rare verhoudingen lijkt te hebben, maar toch is het wel een leuke wagen, al helemaal als je aan de slag gaat met aftermarket onderdelen.

In dit geval zien we een Tesla Model 3 die wel heel lekker is aangekleed. Vorsteiner heeft voor de sedan een bodykit ontworpen die over het algemeen vrij subtiel maar toch een grote verbetering geeft. Aan de achterkant is het echter een ander verhaal: onderaan de achterbumper prijkt een enorme diffuser. Ook is er een carbon spoiler geplaatst en is het Tesla-logo vervangen door letters. Iets wat Tesla eigenlijk zelf al had moeten doen, want het geeft gelijk een veel betere uitstraling.

Om het helemaal af te maken zijn er nieuwe 21 inch velgen geplaatst die de wielkasten mooi opvullen. De Tesla Model 3 Volta – zoals Vorsteiner hem genoemd heeft – is vanaf nu te krijgen. Een exacte prijs is niet bekend, wel kun je vanaf nu een offerte aanvragen.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.