Deze Mercedes C63 AMG is een koopje!

Deze Mercedes C63 AMG is een koopje!

Een auto waar Mercedes-Benz goed geld aan heeft verdiend, de eerste generatie C63 AMG was zeer succesvol. En nog steeds blijft de 6.2 liter grote V8 van AMG een hele machtige motor, deze C63 is dan ook echt een koopje!

€ 23.500,- vraagt verkoper ALLRIDES voor deze C63 AMG, wat op zich niet veel geld is voor een auto met 458 pk en die ook nog eens een hemels motorgeluid produceert. Als je ziet hoeveel performance je dan krijgt voor je geld zou je denken; doen! Maar houd er wel rekening mee dat dergelijke auto’s niet goedkoop zijn in onderhoud en gebruik, want de V8 motor van AMG lust wel een slokkie!

Misschien valt er nog wel wat te onderhandelen over de prijs en kun je van dat geld je eerste liters brandstof kopen, dus wat houdt je nog tegen? Ja exact, de ervaring die de auto al heeft gehad. Ruim 200.000 km is niet weinig voor zo’n racemonster. Misschien wel een paar rondjes Nurburgring achter de rug en meerdere setjes banden opgerookt. Maar ach, maakt dat hem minder gaaf? Nee, daar zijn ze voor gemaakt dus ik zeg: Gas d’er op!

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.