Deze M2 Competition heeft alle opties!

Deze M2 Competition heeft alle opties!

We spelen allemaal wel eens met een configurator, en je hebt vast wel eens gedacht aan hoe het zou zijn als je letterlijk elke optie aanvinkt die mogelijk is. Zie hier het resultaat, deze M2 Competition heeft alle mogelijke extra’s!

Zoals je kunt zien is deze M2 Competition niet bepaald standaard. De volledige M Performance afdeling is leeggehaald om de BMW er extra bruut uit te laten zien, van de carbon splitter op de voorbumper tot de achtervleugel. Het zijn ook niet puur optische extra’s, er is namelijk wat gewicht bespaard aangezien alle onderdelen zijn vervaardigd uit Carbon. Zo is de kofferklep 6 kilo lichter, het dak 5 kilo lichter, en de motorkap schaaft 9 kilo van het totaalgewicht af.

Onder de kap is er niks anders dan een gewone M2 Competition. De 3 liter 6-in-lijn, die 410 PK en 550 Nm koppel produceert, zorgt ervoor dat de kleine coupe in 4.4 seconden van 0 naar 100 kan accelereren. De topsnelheid bedraagt een gelimiteerde 250 kilometer per uur. Vind je deze M2 Competition in Long Beach Blue niet zo mooi? Met de configurator kun je je BMW volledig naar jouw wensen laten maken!

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.