Deze Lupo trekt iedereen eruit!

Deze Lupo trekt iedereen eruit!

Nou ja, Lupo… Het is een buizenframe met wat Lupo panelen, de oplettende lezer ziet een gigantische intercooler, en 4 banden waar je u tegen zegt. Ook schuilen er twee motoren onder die panelen.

Deze wagen is gebouwd voor de sprint, met twee 2 liter turbomotoren, die een gigantische hoeveelheid power produceren. De motor voorin levert 603 PK en 601 Nm koppel, en drijft de voorwielen aan. Voor de achterwielen is er een motor geplaatst die 640 PK en 655 Nm koppel levert. Al dat vermogen gaat door een DSG-bak en elke motor drijft 1 as aan.

Dit moet wel voor indrukwekkende prestaties zorgen, van 0 naar 100 accelereert de Lupo in slechts 2.2 seconden, sneller dan vrijwel elke supercar en zelfs hypercar! Een kwartmijl leg je af in 8.788 seconden met een topsnelheid van 273.46 kilometer per uur, in een Volkswagen Lupo…

Lupo Bimoto

Am fost ieri pe circuitul de viteza MotorPark Romania unde am facut cateva teste cu Lupo Bimoto, in video de mai jos avem unul dintre run-uri! ENJOY! #lupobimoto #dopmotorsport #dragracing

Geplaatst door DOP Motorsport op Woensdag 24 april 2019

Primul run: 9.0 secunde

Geplaatst door DOP Motorsport op Zaterdag 30 maart 2019

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.