Deze groene M5 staat nu te koop!

Deze groene M5 staat nu te koop!

De meeste exemplaren van de BMW M5 zijn allemaal redelijk beschaafd uitgevoerd. Grijs of zwart is een veel voorkomende “kleur”. Voor degene die iets anders wil is er nu deze groene M5, en hij staat te koop.

Je moet ervan houden, maar het heeft wel wat. Deze BMW M5 gaat gehuld in de kleur Urban Green en is nog zo goed als nieuw. De auto heeft namelijk maandenlang bij het hoofdkantoor van de importeur in Rijswijk gestaan. Nu wordt hij te koop aangeboden door de dealer Jer. De Fonkert, hij kan dus van jou zijn!

Dit exemplaar is lekker uitgerust en beschikt over carbon keramische remmen, het M Drivers package en carbon details. Ook betreft het geen “gewone” M5, het is een M5 Competition. Dit betekent dat de 4.4 liter V8 620 PK en 750 Nm koppel produceert! Hiermee schiet de sedan in slechts 3.3 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur.

Met slechts 2500 kilometer op de teller is de wagen dus nog zo goed als nieuw. De nieuwprijs van de M5 bedroeg een flinke 225.000 euro, maar wordt nu te koop aangeboden voor 184.895 euro. Koopje!

Foto’s: Jer. de Fonkert & pw.carspotting

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.