Deze enorm dikke Velar kan van jou zijn!

Deze enorm dikke Velar kan van jou zijn!

Het arsenaal van Range Rover bestaat stuk voor stuk uit enorm dikke wagens. De Velar is daar zo eentje van. Volgens Land Rover is het hun “medium SUV”, maar dat neemt niet weg dat ‘ie alsnog enorm dik is!

Het exemplaar dat we hier zien is ook nog eens lekker uitgerust met een hele lijst opties. Zo zijn alle stoelen voorzien van stoelverwarming. Beide voorstoelen beschikken ook nog over ventilatie en stoelmassage. Zoals het hoort bij een luxe-wagen is het hele interieur bekleed met leder en Alcantara. Zelfs de deuren en het dashboard zijn met leder bekleed. Alcantara vinden we op de hemel en op de raamstijlen. Ook is deze Velar voorzien van een groot panoramadak.

En dan het exterieur: in volledig zwart uitgevoerd is de Velar namelijk een enorm brute SUV! Samen met de zwarte velgen, waar rode remklauwen achter schuilen, is dit exemplaar een echte aanwezigheid op de weg. Onderaan de achterbumper zijn vier enorm dikke uitlaten te vinden die met een kleppensysteem open of dicht kunnen.

Onder de motorkap gaat het feestje door, want daar ligt een 550 PK sterke V8 met supercharger! Met dit vermogen kan de SUV in slechts 4.5 seconden naar de 100 kilometer per uur sprinten, en kan ‘ie een topsnelheid halen van 274 kilometer per uur.

Wat nog leuker is, is dat dit enorm dikke exemplaar gewoon te koop staat! Hij heeft slechts 3595 kilometer gereden en is dus nog zo goed als nieuw. Hij kost ook flink wat: voor 169.950 euro staat deze Velar bij jou in de garage.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.