Deze driftende BMW M5 Touring is een onmogelijke realiteit

Deze driftende BMW M5 Touring is een onmogelijke realiteit

BMW M5 Touring 2018

Waar zouden we toch zijn zonder het internet?

Dat we twee generaties terug moeten om een Touring-variant van de M5 te kunnen vinden, spreekt boekdelen over het lot van de über-wagon. Desondanks blijven we hopen dat het ooit nog zover komt. De E61 M5 is voor mij namelijk oprecht een jeugdheld. Vergeet even dat zo’n wagen daily’en het equivalent is van je geld verbranden, want laten we wel zijn: er is toch niets mooiers dan een “gezinswagen” die beschikt over een ongeblazen V10 die geïnsipireerd is door Formule 1 motoren?

Ach ja, je kunt niet blijven hangen in het verleden. BMW biedt geïnteresseerden nog enige troost, door momenteel deM550i Touring te produceren. De volledige M5 ervaring is het echter niet, aangezien je grofweg 150 pk inlevert ten opzichte van de inmiddels gepresenteerde M5, die maar liefst 600 pk huist.

Gelukkig toont het internet wederom zijn waarde. X-Tomi Design is al lang geen onbekende meer op deze website, maar met zijn render van deze driftende G31 M5 geeft hij ons nogmaals een reden om onze eeuwige liefde aan hem te verklaren. Ik spreek daarom denk ik ook voor een groot deel van ons als ik zeg: dankjewel.

Harry Verolme

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.