Deze Dodge Charger SRT Hellcat kan van jou zijn!

Deze Dodge Charger SRT Hellcat kan van jou zijn!

Wanneer we dit soort wagens te koop zien staan worden ze meestal aangeboden vanuit Amerika, of een ander land waar de brandstofprijzen niet de pan uit schieten. Maar deze dikke beuker staat gewoon in Nederland te koop!

Wat we hier zien is geen gewone Dodge. Nee, het betreft hier een echte Hellcat! Voor wie niet weet wat dat betekent: De Dodge Charger SRT Hellcat beschikt over een 6.2 liter V8, waar de mensen van Dodge een bizarre hoeveelheid PK’s uit weten te persen. 717 PK en 881 Nm aan koppel! Dat is meer dan de meeste sportwagens en supercars van vandaag de dag, en dat in een sedan. Wanneer je het gas intrapt van dit monster zul je in 3.6 seconden van 0 naar 100 sprinten, en als je het aandurft, kan je met deze wagen een topsnelheid halen van 326 kilometer per uur!

Dit in Nederland unieke exemplaar is te koop en beschikt al over een Nederlands kenteken, hij kan dus van jou zijn. Wat het mag kosten? 169.999 euro, de auto is namelijk hagelnieuw en heeft slechts 5 kilometer op de teller. Voor dit geld kun je natuurlijk ook een nieuwe BMW M5 kopen, het is maar wat je liever hebt: Duitse precisie of brute Amerikaanse kracht.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.