Deze DIKKE BMW kost slechts € 57.695,-

Deze DIKKE BMW kost slechts € 57.695,-

Misschien wel de dikste BMW 3-serie van Nederland, op het eerste oog zou je hem wellicht anders inschatten…

Nee, niet de snelste variant van BMW’s nieuwe 3-serie maar ook zeker niet de minste. Het mag dan welliswaar een 320i zijn met ”slechts” 184 pk, maar dit volstaat voor Nederlands gebruik.

Toch is de uitrusting wat deze variant zo extreem maakt, want deze 320i is volledig M-Performance uitgevoerd. De kleur is Mineral Grau Metallic en alle hoogglans zwarte M-Performance delen maken deze auto uniek. Het zwarte steekt lekker af tegen het grijze en zorgt dus voor een mooi contrast.

De 20 inch Performance velgen staan overigens wel érg goed onder de nieuwe dreier van BMW, zo heeft de auto ook nog een sideskirts, frontsplitter, diffusor en de Performance achterspoiler. Daarnaast heeft hij het zwarte neusje gekregen van de M340i wat de auto helemaal uniek maakt. Dit setje kost bij elkaar rustig € 10.000,- . De dealer die deze versie aanbiedt vraagt hier echter geen meerprijs voor want dit zéér jong gebruikte exemplaar staat nu te koop voor slechts € 57.695,- en misschien valt er nog wel te praten over een kleine korting. De advertentie vindt je [hier]

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.