Deze camper is van alle luxe voorzien!

Deze camper is van alle luxe voorzien!

Met een camper op vakantie kan heel leuk zijn, maar wat als je in de bergen zit en eigenlijk even met je dikke bolide over de bergweggetjes wilt scheuren? Dan moet je die natuurlijk wel mee kunnen nemen. Met deze camper kan dat!

Zoals je al ziet op de foto betreft het hier een gigantische camper met “opbergruimte” voor een complete auto! De camper wordt gebouwd door Volkner Mobil en kost ongeveer 1.5 miljoen euro. Een flinke prijs voor een camper, maar dan heb je ook wat. Het rijdende huis is voorzien van een tweepersoonsbed, een complete keuken, en een grote loungeruimte. Daarnaast beschikt de camper over een uitschuifbare muur en is er een verwarmde badkamer aanwezig.

Maar waar het ons natuurlijk om gaat is wat er onder de vloer zit. Ter hoogte van de wielen is een grote ruimte met een hydraulische lift, waar je een auto op kan zetten. De lift schuift dan weer naar binnen en de wand sluit, zodat je auto compleet is beschermd en afgesloten. Uiteraard past er geen dikke SUV in de mini-garage, maar een lage sportauto zoals bijvoorbeeld de BMW i8 wel.

In onderstaand filmpje is een complete tour te zien van de Volkner Mobil Performance S:

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.