Deze Brabus GLS kan van jou zijn!

Deze Brabus GLS kan van jou zijn!

Mensen die een AMG bezitten en er net even wat meer uit willen halen, kunnen bij Brabus goed terecht. Maar voor degenen met een budget is er ook de optie om een tweedehands Brabus op te sporen. In dit geval staat er een dikke GLS te koop!

De Mercedes GLS is de grootste SUV die je van het merk kan krijgen, en is al niet een hele onopvallende verschijning. Brabus heeft er echter nog een schepje bovenop gedaan en een waar monster gecreëerd! Alle chromen accenten zijn in het zwart uitgevoerd, en zelfs de logo’s zijn donkerder dan normaal. In het interieur gaat de trend verder en is weinig kleur te bekennen, op wat rode stiksels na.

Een Brabus zou een Brabus niet zijn als er onderhuids ook het een en ander aangepast is, en dit is geen uitzondering. Onder de motorkap ligt de oude 5.5 liter BiTurbo V8 die standaard 585 PK produceert. Brabus heeft het 850 pakket toegepast, de motor produceert nu dus 850 PK en 1450 Nm koppel. Hiermee kan de mega-SUV in slechts 4.2 seconden van 0 naar 100 sprinten. De topsnelheid ligt op een elektronisch begrensde 300 kilometer per uur.

Dit monster is te koop en kan dus van jou zijn! Hij heeft 64.000 kilometers op de klok staan en kost 175.000 euro. Een flinke duit, maar vergeleken met de nieuwprijs van zo’n 425.000 euro valt het ook wel weer mee.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.