Deze BMW 330i is de ultieme koningsdag knaller!

Deze BMW 330i is de ultieme koningsdag knaller!

De meeste nieuwe 3-Serie’s die je ziet zijn zwart, wit of grijs. Maar dit exemplaar springt er tussenuit met zijn felle oranje kleur, en het staat hem erg goed.

Helaas staat hij niet in Nederland, maar begeeft hij zich in Abu Dhabi, waar de grootste BMW-dealer ter wereld staat. Diezelfde BMW-dealer krijgt wel vaker BMW’s binnen in aparte kleuren. Deze G20 heeft alle M-Performance onderdelen die er maar op kunnen, en gaat gehuld in de kleur “Sunset Orange Metallic”. Een kleur die $600 kost om te bestellen, wat het zeker waard is. Daarnaast zijn alle chromen onderdelen vervangen door zwart-chroom, zoals de grille. In de grille zijn ook 3 spijlen voorzien van de 3 M kleuren. Tot slot staat de oranje sedan op 20 inch velgen in de kleuren Ferric Grey en matzwart, waardoor de 258 PK en 400 Nm sterke motor zijn vermogen kan laten vertalen in prestaties.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.