Deze 3-Serie (G20) heeft alle M-Performance Parts!

Deze 3-Serie (G20) heeft alle M-Performance Parts!

Voor sommigen is de nieuwe 3-Serie even wennen, hij valt namelijk niet bij iedereen in de smaak. Maar bij het zien van dit exemplaar moet je haast wel denken dat de aankomende 3-Serie er toch wel dik uitziet.

Om te beginnen is deze G20 uitgevoerd in de kleur “Portimao Blue”. Een diepe blauwe kleur die erg goed samengaat met alle zwarte accenten. De M-Performance catalogus is er ook bijgehaald, want hij is uitgerust met flink wat extra onderdelen om het uiterlijk net wat sportiever te maken. Zo zijn er een splitter, diffuser, side-skirts, en een carbon lip op de achterkant. Ook de zwarte 20 inch velgen doen het uiterlijk van de G20 erg goed.

Echter betreft het hier nog niet de M340i, maar de 330i. Met de viercilinder die 258 PK en 400 Nm produceert kan hij in 5.8 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur accelereren, met een (uiteraard) elektronisch begrensde topsnelheid van 250 kilometer per uur. De M340i zal beschikken over 382 PK die uit een zes-in-lijn afkomstig zijn. Daarmee kan de M340i in slechts 4.2 seconden van 0 naar 100 accelereren. Vanaf maar zullen ze in de showrooms en op de weg verschijnen.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.