Brullende motoren tijdens Deutsche Autofest

Brullende motoren tijdens Deutsche Autofest

Afgelopen weekend was het weer tijd voor Deutsche Autofest op het TT circuit in Assen. Het was weer een succesvol event waarin de gehele dag in het teken stond van Duitse krachtpatsers. Niet alleen het paddock stond gevuld met allerlei showcars, maar ook op de baan was gedurende dag van alles te beleven.

Is je auto uitsluitend laten zien aan de bezoekers niet voor jou weg gelegd, was er ook de mogelijkheid je auto (en natuurlijk jezelf!) op de proef te stellen tijdens de sessies Vrijrijden. Wilde je toch de circuit ervaring meekrijgen, kon je ook meerijden tijdens de parade ronde. Waarbij je op rustig tempo ronde rond het circuit kon rijden.

De drukte was pas echt te zien tijdens de dragraces. Hierbij zochten de duizenden bezoekers een plekje op de tribune om te kijken hoe hen favoriete auto de strijd aan ging voor de winst. Hierbij werd niet alleen tussen auto’s gestreden, maar ook met motoren!

Ben jij fan van Duitse auto’s, maar kon je er helaas niet bij zijn? Dan is misschien Volksstyle Base wel iets voor jou. Dit geweldige event op airport Weeze staat geheel in het teken van VAG. Als liefhebber wil je dit dus zeker niet missen!

Laurits van den Broek

Laurits heeft een passie voor auto's en met name de snelle auto's van Lamborghini. Alleen jammer dat hij dagelijks met een Tesla Model 3 Performance (dat dan wel) naar werk gaat.