De zeer agressieve Cupra 300 van JE Design!

De zeer agressieve Cupra 300 van JE Design!

Wanneer je een Seat Leon Cupra 300 hebt maar het allemaal wat te tam vindt ogen, kan je naar JE Design stappen. Zij toveren je brave hot-hatch om tot een super agressieve bak!

Standaard ziet de Cupra 300 er wat steriel uit. Je moet twee keer kijken om te zien dat het een echte hot-hatch betreft, al geven de enigszins grote luchtinlaten wel wat weg. Bij JE Design vonden ze dit ook, vandaar dat ze nu met een volledige body-kit zijn gekomen die de tamme Cupra 300 veranderd in een zeer dikke bak! De agressievere voorbumper en bredere wielkasten zorgen er voor dat de Seat er uitziet als een echte sportwagen. Ook zijn er 19 inch velgen geplaatst en is de auto 20 millimeter verlaagd om deze grotere wielkasten goed op te vullen. Een ander leuk detail is de achterspoiler, deze is namelijk verstelbaar in 3 standen: Highspeed, Race en Race +. Of je dit vaak gaat gebruiken bij normaal straatgebruik is maar de vraag, maar het is zeker leuk als gespreksopener.

Qua prestaties verandert er niet veel aan de Cupra 300, wel kun je er voor kiezen om de topsnelheid te laten verhogen. Deze gaat dan van de standaard 250 kilometer per uur naar 285! Ook is er een andere uitlaat geplaatst die over verschillende modi beschikt.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.