Valetparking gaat straatracen met Porsche van klant in Amsterdam!

Valetparking gaat straatracen met Porsche van klant in Amsterdam!

Valet Parking

Je gaat zaterdagavond lekker uit eten, jij en je partner zien er goed uit, je auto ziet er goed uit en je rijdt naar het restaurant toe. Bij aankomst geef je de sleutels van je auto aan de valet-parking en gaat er vanuit dat je auto gewoon geparkeerd wordt. Maar de avond neemt een andere wending…

Hoeveel je auto ook in euro’s kost, het is jouw kindje en je gaat er vanuit dat de valet-parking je kindje net zo vertroeteld als jij zelf. Helaas is de werkelijkheid soms toch anders. De betreffende autoliefhebber had de sleutels van zijn gloednieuwe 911 Turbo S Cabriolet overhandigd aan de valet-parking en ging er vanuit dat de motor van zijn Porsche geen vijf minuten meer zou draaien.

Toch wordt de eigenaar tijdens zijn etentje gebeld door een vriend: ‘Hey! Ben je lekker aan het racen hier in de buurt!?’ en hij antwoord ‘Nee man, ik zit net aan mijn hoofdgerecht hier, hoezo dat dan?’ De vriend van de eigenaar weet toch echt zeker dat het zijn auto is die hij voorbij ziet razen op het industrieterrein en op dat moment moet er van alles door het hoofd van de eigenaar zijn geschoten. Het wordt nog mooier, degene die de eigenaar heeft gebeld, heeft er ook bewegende beelden van!

De eigenaar en de manager van het restaurant zijn samen naar de valet-parking toe gelopen en zelfs nadat de beelden onder hun neus werden geduwd, bleven ze ontkennen! Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar dan heb je echt lef, ontkennen wanneer het overduidelijk is dat het wel zo is geweest. Wij geloven er heilig in dat er nog heel veel andere bedrijven zijn die valet-parking verzorgen die wel normen en waarden hebben, maar deze praktijken getuigen van een gebrek aan stijl en moeten per direct aan banden worden gelegd!

Valet parking is altijd makkelijk vooral als je gaat eten bij @theharbourclub. Word ik tijdens het eten in eens gebeld door een kennis van me of ik lekker aan het racen ben met mijn auto?! “Nee man ik zit lekker te eten” krijg ik vervolgens filmpjes opgestuurd dat de valet parking van #rentabob(geen insta) over het industrieterrein aan het racen is met nog een andere Porsche. Wat een slecht verhaal dat de valet parking gewoon gaat racen met auto’s van klanten. Ik kwam er gelukkig achter doordat die kennis van mij het vertelde en het vervolgens voor mij heeft gefilmd. @theharbourclub heeft samen met mij de valet parking hier op aan gesproken en die bleven het ontkennen. Zelfs na het tonen van de beelden. Ik hoop dat de eigenaar van die andere Porsche(zie kenteken) mij even kan contacten zodat wij samen verhaal kunnen gaan halen bij #rentabob. Wat een k*t bedrijf! Bel voortaan @baas.chauffeursdiensten als je een betrouwbaar bedrijf wilt voor valet parking! #rentabob #valetparking #race #porsche @autoblognl @autogespot @carvlogger @autoweek @dutchbugs

Een bericht gedeeld door Mister X (@geheimsecret) op

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.