De ultieme sneeuwschuiver: BMW M2 Vision Gran Turismo

De ultieme sneeuwschuiver: BMW M2 Vision Gran Turismo

BMW M2 Vision Gran Turismo

De eerste sneeuwvlokken laten nog even op zich wachten, maar wij hebben alvast de ideale sneeuwschuiver voor je uitgezocht!

De basis voor deze BMW is de, uit Gran Turismo 6 afkomstige, BMW Vision Gran Turismo. In 2014 kon je met deze rakker zijwaarts over het circuit scheuren in de game, het was een zogenaamd studiemodel van BMW. En zoals het studiemodellen betaamt, komen ze, als ze al uit komen, in minder extreme vorm bij de dealer te staan.

De Vision Gran Turismo was daar geen uitzondering op, met minder brede wangen, minder brede heupen, minder spoilers en meer hoogtevrees kwam de digitale Vision Grand Turismo in de showroom te staan, gedoopt de BMW M2. Niet saai, maar zeker weten vele malen braver dan de digitale render die de gamer voorgeschoteld kreeg.

Maar gelukkig zorgt de tuner DarwinPro ervoor dat de BMW M2 Vision Gran Turismo een verdomd dikke, tastbare ode is aan de digitale Vision Gran Turismo. En we moeten niet vergeten dat deze dikke-billen-BMW een 11 scoort op schaal van 1 tot 10 wat betreft sneeuwschuiven.

Stel je toch eens voor: Het is half december en er ligt 20 centimeter sneeuw voor de deur, maar jij trekt je M2 Vision Gran Turismo uit de schuur en gaat de plaatselijke dorpsweggetjes even schoonvegen, de sneeuw vliegt van je frontsplitter over je dak heen, rechtstreeks door de spoiler waardoor het lijkt alsof je een rijdende confettikanon bent. Rondrijden als een baas en de held van het dorp zijn, dit is de sneeuwschuiver die je moet en wil hebben!

BMW M2 Vision Gran Turismo

BMW M2 Vision Gran Turismo

BMW M2 Vision Gran Turismo

 

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.