De ultieme boulevard-cruiser? Range Rover 6×6

De ultieme boulevard-cruiser? Range Rover 6×6

Range Rover 6x6

De 6×6-rage is in de tussentijd wel over zijn hoogtepunt heen. Althans, dat dachten we. Maar nee, jachtenbouwer ‘T. Fotidis’ brengt deze, nu nog render, mee naar de Monaco Yacht Show in september dit jaar. 

‘Money can’t buy taste’ is de slogan waarmee we dit artikel kunnen beginnen en meteen ook weer eindigen. Maar we zijn de beroerdste niet, dus zullen er nog een rits woorden aan wijden. Want iedereen die zich durft te wagen aan zo’n project, verdient wat aandacht, toch?

De Range Rover 6×6 SLT, of Superyacht Land Tender is de ultieme, echt de ultieme boulevard-cruiser als je het ons vraagt. De miljardairs van Monaco, Cannes en de Verenigde Arabische Emiraten moeten hier wel voor te porren zijn. Een rits vrouwen, dozen vol flessen Moët & Chandon, een chauffeur erbij en cruisen maar. Over het stratencircuit van Monaco proberende de kurken de jacht van de buurman in te schieten, langs de boulevard flaneren in Cannes terwijl Drake door de speakers knalt, of gewoon met Lil’ Kleine, Bizzey en Hardwell door de P.C. Hooftstraat kruipen tijdens ADE. Zo, genoeg toekomstmuziek, eerst maar eens kijken of T.Fotidis het voor elkaar krijgt om deze Render daadwerkelijk te presenteren in september dit jaar!

Daarna mogen jullie allemaal je order plaatsen en je mag alle motoren uit het Land Rover-gama kiezen! Een tipje van ons, ga niet voor de 2 liter diesel, want met 240 pk in dit blok beton kom je er niet!

 

Dan stellen we jullie nu toch voor de keuze: Mercedes AMG 6×6, Hennessey Velociraptor 6×6 of toch deze zeepkist?

Range Rover 6x6

Range Rover 6x6

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.