De ultieme bedrijfsbus: 755pk sterke Shelby Supersnake

De ultieme bedrijfsbus: 755pk sterke Shelby Supersnake

In een wereld waar de grote vermogens je om de oren vliegen, lijkt het bijna normaal om een pick-up te hebben die het menig Porsche en Ferrari het nakijken geeft. Dat is het niet, maar een auto zoals deze Shelby Supersnake maakt het wel bereikbaar, voor een vriendelijker bedrag dan bijvoorbeeld de nieuwe Ram TRX.

En laten we meteen met de deur in huis vallen, deze Supersnake komt uit 2018 en knalt binnen 3.5 seconden naar de 100. En de nieuwe TRX? Die doet er een seconde langer over! De 755pk van deze Shelby komt natuurlijk niet zomaar. De 5 liter V8 is voorzien van een Whipple supercharger, carbon air-intake, nieuwe throttle-bodies en een Shelby uitlaat.

En niet alleen daarom dopen wij deze pick-up tot de potentieel beste bedrijfswagen ‘that money can buy’, maar vooral ook omdat ie er gewoon erg lekker uit ziet en overstroomt van de opties. Een lekker donkere carrosserie, een motorkap met twee luchtinlaten, de nodige Shelby-badges, 22 inch lichtmetaal en een onderstel dat de carrosserie iets meer richting moeder Aarde brengt.

Maar het interieur is ook om te smullen, stoelen met verwarming en koeling, zelfs stoelverwarming op de achterbank, lekker veel carbon en een cruise control die je lekker steady op de 200km/h kan zetten.

En nu komen de twee mooiste dingen: de kilometerstand staat pas op 7.855 kilometer en op het moment van schrijven is er pas $54.000,- geboden! Net €47.500! Dus, wil jij deze Supersnake naar Nederland halen, check dan nu de advertentie hier, doe een bod en haal hem naar ons kikkerlandje!

Bron: Bring a trailer

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.