De plaatjes van de Domeinen

De plaatjes van de Domeinen

Mocht je nou opzoek zijn naar een gave auto, maar wil je de prijzen niet al te ver op laten lopen? Wij adviseren je om eens te kijken bij de Domeinen.

Af en toe is het leuk om eens te gaan kijken naar de bijzondere “koopjes” die Nederland te bieden heeft. Wij kijken dan graag op de website van het DRZ, ook wel Domeinen Roerende Zaken genoemd. Een absolute aanrader om eens te kijken naar al het moois, maar ook met de optie om voor een relatief lage prijs een toch wel heel bijzondere auto te kunnen aanschaffen.

Zo zijn wij deze week onder andere deze Mercedes-Benz A35 AMG tegen gekomen. Inderdaad, je leest het goed, het gloednieuwe bommetje van Mercedes-Benz is “gewoon” te vinden bij de Domeinen. Met een kilometerstand van ruim 25.000 kilometer en een nieuwe aanschafprijs van ruim €80.000 is dit een “koopje” met een vraagprijs vanaf €45.500.

Een ware concurrent van de A35, de Audi RS3 Sportback in dit geval, zijn we ook nog tegengekomen. In het Nardo Grey, hoe kan het ook anders, en een vraagprijs van €41.000 is dit een hele vette auto om je oog eens op te laten vallen. Zeker als je ziet dat de auto maar 40.000 kilometer heeft gelopen en de nieuwprijs richting de negentigduizend euro loopt!

Thomas Heule