De pareltjes van De Domeinen RZ!!

De pareltjes van De Domeinen RZ!!

De titel kan je bekend voorkomen, dat klopt. Want deze week hebben we de dikste auto’s van De Domeinen voor je op een rijtje gezet!

Als autoliefhebber ben je altijd op zoek naar de beste deal en de dikste auto’s. Dit kan echter nog best een opgave zijn aangezien het budget soms niet alle wensen kan vervullen. Gelukkig heb je dan nog De Domeinen RZ.

Domeinen Roerende Zaken is het verkoopkantoor van de roerende eigendommen van de Nederlandse staat. Regelmatig worden er bij Domeinen RZ veilingen gehouden van in beslag genomen goederen en van tweedehands overheidsgoederen, waaronder ook auto’s. De goederen worden verkocht zonder garantie en zonder dat je ze van tevoren kan testen, bekijken is gelukkig wel toegestaan toegestaan.

Aangezien het veelal om in beslag genomen auto’s gaat zullen wij ons daar ook op focussen. Regelmatig verschijnen er dure, haast onbetaalbare auto’s. Wij pakken vier van dikste wagens en lichten ze voor je uit. Ook de link naar de advertentie zullen we toevoegen, mocht je je slag willen slaan! Deze link kan je vinden door op het type auto te drukken!

Mercedes-AMG C63S:

De Mercedes C63S AMG die je hier ziet is voorzien van de bekende V8, voorzien van 510pk wat via de achterwielen op het wegdek wordt overgebracht. De nieuwprijs van de C63S was €122.476,-. De auto heeft ruim 65.000 kilometer gereden en is in 2018 geïmporteerd naar ons kleine landje. Mocht dit nou de auto zijn waarnaar jij opzoek bent, wij adviseren je een poging te wagen en de fantastische AMG machine op de kop te tikken!


BMW M5 V10:

Het kan natuurlijk zo zijn dat je helemaal niet van Mercedes houdt, daarvoor hebben ze bij de domeinen een goede oplossing. Namelijk deze BMW M5 met de heerlijke en iconische 10 cilinder. De M5 heeft 131.000 kilometer gelopen en is evenals de AMG, geïmporteerd. Desondanks lijkt de auto op het eerste oog in goede staat te zijn en te zijn gereden en onderhouden door een echte liefhebber. Met een nieuwprijs van €130.977,- is de M5 een haar duurder dan de concurrentie. De auto produceert 507pk en legt een nul naar 100 sprint in 4,7 seconden af!

Audi RS6 V10 (C6)

Als je het dan over de grote spelers hebt, dan kan de machtige Audi RS6 natuurlijk niet ontbreken. Deze RS6 is natuurlijk extra bijzonder door zijn motor, die in samenwerking met Lamborghini is ontwikkeld voor de grote gezinsauto. De 5.0 V10 TFSI levert een vermogen van 580 pk en een koppel van 650 Nm! Hierdoor bereikt de snelle gezinswagen de 100 in 4.3 seconden. De auto heeft ruim 140.000 kilometer op de teller staan en is wederom geïmporteerd, het land van afkomst? Hoe kon het ook anders, Duitsland! Ondanks de leeftijd van de auto, kan deze zeker nog een paar jaren mee met de huidige grote jongens.

Thomas Heule