De nieuwe Volkswagen T-Roc als GTI en R!

De nieuwe Volkswagen T-Roc als GTI en R!

Volkswagen T-Roc

Niet te hard van stapel lopen, want dit zijn gewoon wat renders.

Het is ongeveer een week geleden dat Volkswagen een nieuw model verwelkomde in hun line-up. De T-Roc, waarvan aanvankelijk werd gedacht dat het een opgehoogde Polo zou zijn, voltooid het SUV-segment van de Duitsers en is de kleinste in de reeks. De wagen debuteert in drie verschillende vormen: er komt een basisversie, een T-Roc Style en een T-Roc Sport. Dat die laatste twee esthetisch nét wat spannender zijn om te bekijken spreekt voor zich, maar veelvuldig gefeaturede internetheld X-Tomi Design vond dat er nog wel meer potentieel in zat.

Hij ging namelijk vrijwel direct aan de slag met de Q2 T-Roc en hielp ze aan een aantal kenmerkende karakteristieken, zodat ze precies gecategoriseerd kunnen worden als GTI of T-Roc R. De kleuren match je waarschijnlijk onbewust al met de wagens, maar toch zal ik je even helpen. De gele T-Roc, zonder watermerk van Tomi, is de standaarduitvoering. Het über verlaagde blauwe verschijnsel, die dankzij zijn uiterlijk bijna zou kunnen passeren voor een overdreven tuner, is de T-Roc R. Tenslotte is daar nog de T-Roc GTI, uiteraard in het rood en met iets minder poespas dan de R.

Voorlopig zijn dit nog schetsen van een mogelijke realiteit. En ondanks dat de T-Roc nog maar net de wereld is ingeschoten, zouden we liegen als we zeiden dat we deze varianten niet met open armen zouden ontvangen. Genoeg gepraat, bewonder de kiekjes!

Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc GTI

Volkswagen T-Roc R

Harry Verolme

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.