De nieuwe Volkswagen Golf!

De nieuwe Volkswagen Golf!

De compleet nieuwe Golf stelt wederom de norm in zijn segment. Hij is bovenal een echte Golf. Dat betekent: topkwaliteit, comfort en veelzijdigheid. Daarbij is zijn design zeer herkenbaar maar dynamischer dan ooit. De Golf beschikt over de nieuwste technologieën die efficiency, veiligheid, en rijdynamiek naar een hoger niveau tillen.

Volkswagen Golf Easyline

De nieuwe Golf Easyline is een volwaardige Golf. Deze auto is tot in detail perfect afgewerkt en voldoet aan de hoge eisen die u aan een Golf mag stellen. De Easyline is het instapmodel. Wel een golf, toch een gunstige prijs. De standaarduitrusting bevat onder andere, een radio inclusief touchscreen, een elektrische handrem en een bandenspanningsindicator. De Golf Easyline is leverbaar met één motorvariant, namelijk een 1.2 TSI met 85pk.

Aluminium Look
Aluminium Look
Aluminium look interieur
De Golf Easyline is standaard uitgerust met een prachtig afgewerkt dashboard in aluminiumlook. Dit geeft het interieur een robuuste en volwaardige uitstraling.

Het geeft net dat beetje extra wat u van een Golf mag verwachten.

Elektrische handrem
Elektrische handrem

Elektrische handrem
Een elektrische handrem behoort tot de standaard uitrusting van elke Golf. Hiermee is uw Golf op de handrem zetten een stuk eenvoudiger; u hoeft namelijk geen kracht meer te zetten om dit voor elkaar te krijgen.

Ook houdt u meer ruimte over in de middenconsole. Bovendien spant te handrem zich automatisch zodra u, uw portier opendoet of de motor uitzet.

Voor meer informatie bezoek de website: volkswagen.nl

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.