De nieuwe Range Rover SV: Ultieme luxe!

De nieuwe Range Rover SV: Ultieme luxe!

Dat je met het Special Vehicle Operations-programma een waterval aan personaliseermogelijkheden hebt, dat was je vast al bekend. Maar weet je dat dit bij de nieuwe Range Rover SV zo’n 1,6 miljoen verschillende configuraties bezorgt?

Van de meest exclusieve aanpassingen voor het interieur, een set speciale bronzen accenten op het exterieur, maar ook voor het eerst keramiek verwerkt in een Range Rover. Daarnaast heb je de keus uit meer dan 30 carrosserie-kleuren, in deze configurator is het motto letterlijk ‘The sky is the limit’.

Begint het je al te duizelen?

Om de keuze enigszins te vergemakkelijken, zijn er bij de start van de configurator 2 speciale designthema’s ingesteld: SV Serenity, waarbij pure luxe detaillering centraal staat. En SV Intrepid, welke zorgt voor een meer ingetogen karakter.

Wij zijn begonnen in de configurator, maar zijn na een kwartier afgehaakt, omdat de mogelijkheden echt eindeloos zijn! Wil jij je vrije middag besteden aan het samenstellen van jouw ultieme Range Rover SV, check dan de configurator HIER! En laat ons daarna weten hoe jouw Range Rover SV eruit zou komen te zien!

Bron: Landrover.com

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.