De nieuwe M4 CSL komt eraan!

De nieuwe M4 CSL komt eraan!

Maar zoals het iedere nieuwe productie-auto betaamt, moet deze nog even flink aan de tand gevoeld worden in de sneeuw. Want ‘gecontroleerd dwars gaan in de sneeuw’ is een rijeigenschap die een BMW met M-badge moet hebben.

En toevallig hebben onze collega’s van AutoEvolution een setje spyshots van wat lijkt op de M4 CSL in de sneeuw opgevangen! Zoals je het van een CSL mag verwachten, is het allemaal net iets meer dan normaal. Een iets agressievere voorbumper (met aangepaste grill lijkt het wel), een iets meer uitgebouwde achterbumper met lekker dikke eindtips op de uitlaatdemper en een lekker subtiele ducktail-spoiler.

Interieurtechnisch worden kuipstoelen uiteraard de standaard, hopelijk met nog meer carbon dan de standaard M3/M4-stoelen en of er een achterbank in komt of een rolkooi, dat kunnen we uit deze spyshots niet opmaken.

Die carbon kuipstoelen zijn niet de meest comfortabele stoelen overigens, maar geven wel uitermate goede steun en maken dat je een bent met de auto. Over AWD of RWD-aandrijving kunnen en gaan we nog geen uitspraak doen, maar wij hopen uiteraard dat RWD de standaard wordt!

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.