De nieuwe BMW 4-serie met M Performance Parts!

De nieuwe BMW 4-serie met M Performance Parts!

Ziet de nieuwe BMW 4-serie er beter uit met deze sportieve M Performance goodies?

Deze week maakte de geheel nieuwe 2021 BMW 4-serie coupé eindelijk zijn werelddebuut. In navolging van de controversiële BMW Concept 4 van vorig jaar, heeft de nieuwe 4-serie een dramatische nieuwe look gekregen om hem te onderscheiden van de 3-serie. Terwijl we moeten leren leven met de opvallend grote grille, laat BMW je kiezen uit een selectie van sportieve exterieurverbeteringen. Wanneer de nieuwe 4-serie in de verkoop gaat, zal deze beschikbaar zijn met een uitgebreid assortiment M Performance-onderdelen.

Aan de voorkant kan de 2021 BMW 4-serie worden uitgerust met een carbon fiber splitter, grille-omlijstingen en canards. Sideskirts van carbon fiber en een zwarte streep op de deuren versterken het profiel. Voor het eerst kan de nieuwe BMW 4-serie ook worden uitgerust met rode remklauwen als onderdeel van het M Performance Parts remsysteem. Verder naar achteren kunnen klanten een spoiler en diffuser van caron fiber toevoegen, evenals een zwarte BMW M-badge, achterlichten en uitlaatpijpen.

Binnenin kan de cabine worden uitgerust met een beschikbaar M Performance-stuurwiel gewikkeld in Alcantara en leer, carbon fiber schakelflippers en uiteraard de nodige M Performance-badges.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.