De nieuwe BMW 1-serie krijgt nu al M Performance onderdelen!

De nieuwe BMW 1-serie krijgt nu al M Performance onderdelen!

BMW heeft nog maar net de nieuwe 1 Serie laten zien, en ze komen nu al met een showcase van alle M Performance onderdelen die er te krijgen zijn. Er zijn gemengde reacties over het uiterlijk van de nieuwe hatchback, maar met deze onderdelen kun je niet ontkennen dat ‘ie er wel dik uitziet.

Het nieuwe uiterlijk heeft onder andere te maken met dat er in het verleden klachten waren over gebrek aan ruimte. De huidige 1 Serie beschikt nog over achterwielaandrijving, maar door de nieuwe aandrijflijn komt er veel ruimte vrij in het interieur, terwijl de auto bijna niet groter is geworden. Nu BMW de nieuwe 1 Serie onthuld heeft, is niet iedereen te spreken over de nieuwe looks. Voor de mensen die hem iets te braaf vonden zijn er toevallig net een aantal M Performance onderdelen onthuld.

Volgens BMW zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo is er keuze uit een aantal dikke velgen (17, 18, of 19 inch) en heel veel carbon onderdelen. Zo kun je kiezen voor een carbon achterspoiler, carbon bumperlip, carbon side-skirts, en zien we een diffuser die tot hoog in de achterbumper doorloopt. In het interieur kun je uiteraard ook allerlei M Performance onderdelen stoppen, zoals het stuur, bekleed met Alcantara, carbon, en een rode streep in het midden van het stuur.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.