De mooiste auto’s van de Fast & Furious 8 première!

De mooiste auto’s van de Fast & Furious 8 première!

Laten we nog even gezellig nagenieten van deze waanzinnige bijeenkomst van supercars!

Als je ons al maar een beetje actief volgt op Facebook, zul je gemerkt hebben dat ook wij aanwezig waren op de première van de nieuwste Fast & Furious film. Je zag in een eerder artikel hoe Pieter en Jorrik een machtige BMW M2 van Voodoo Ride tot hun beschikking hadden, maar qua supercars was dit slechts een voorproefje. Want, hoe gaaf die M2 ook is, soms moet je gewoon je meerdere durven erkennen.

Zo was het alom bekende trio van DutchBugs aanwezig, maakte onze favoriete BMW — o.a. uit dit filmpje — een verschijning en kwam de “tamelijk opvallende” Dodge Challenger van Cannabis Energy nog even buurten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, aangezien er in totaal zo’n 70 supercars kwamen opdraven die de toeschouwers op slechts enkele centimeters afstand konden bekijken.

Heb je er om wat voor reden dan ook niet bij kunnen zijn, of wil je simpelweg gewoon nog even de mooiste plaatjes bekijken, check ze dan hieronder!

Met dank aan StreetGasm!

Voodoo Ride BMW M2

Harry Verolme

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.