De meest smaakvolle BMW M4 te koop op dit moment!

De meest smaakvolle BMW M4 te koop op dit moment!

BMW M4

Dit keer geen ‘duurste’ of ‘meest exclusieve’ auto in de ‘occasion van de week’. Nee, deze week de meest smaakvolle linkerbaanbeuker die te koop staat in Nederland! 

En wij presenteren u deze net ingereden spierwitte linkerbaanabonnee alias BMW M4 . En neem dat abonnement op de linkerbaan maar letterlijk, want waar de M4 af-fabriek met 431 pk bedeeld is, knalt deze rakker rond met 510 pk. Daarmee moet een sprintje van 0 – 100 nu geklaard worden in minder dan 4 seconden. ‘BMW maakt rijden geweldig’ en dat is in dit geval emotie pur sang, maar laten we even terug gaan naar het aanblik van deze blubberdikke supercar.

Kijk je ook maar een klein beetje verder dan de neus van de wagen, dan valt de grote hoeveelheid carbon je op. Niet opdringerig aanwezig zoals op de M4 Liberty Walk, maar het wacht rustig tot je ogen gewend zijn aan de carrosseriekleur, om daarna te laten zien dat de voorbumper een lipje in het lichtgewicht goedje heeft, dat de dorpels bedeeld zijn met carbon skirts, de spiegels, het dak en de achterklepspoiler van carbon zijn en mochten de Akrapovic-uitlaten je opvallen, dan laat ook hier carbon zich zien door middel van een carbon diffusor. Is dat dan allemaal binnen gekomen, dan pas vallen de 20 inch velgen van Rotiform, type KPS, je op. Wat ons betreft een ge-wel-dige combinatie.

En zo is het cirkeltje rond. Er is niets gelogen aan ‘de meest smaakvolle M4 te koop’ he? Beter dan al die saaie zwarte en muisgrijze M4’s, precies. Tik iets meer dan €65.000,- af en stap in de cocon van zwart en carbon en ‘maak rijden geweldig!’ 

PS: Heb je 1,5 keer zoveel te besteden? Misschien is deze M4 Competition in het Javagreen dan wel iets voor jou.

BMW M4

BMW M4

BMW M4

BMW M4

BMW M4

 

 

 

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.