De M3 G81 Touring: een Touring om naar uit te kijken!

De M3 G81 Touring: een Touring om naar uit te kijken!

BMW heeft de kunst van het ‘teasen’ begrepen en dat bewijzen ze met een nieuwe video van de G81 Touring. Het is een lange tijd geleden dat de BMW M-divisie een touring produceerde, de laatste variant was de E61 M5 Touring. En we hoeven je niet te vertellen hoe goed deze auto klinkt, hoe goed deze auto is en hoe gewaardeerd deze auto nu is. We weten nog niet veel over de nieuwe M3 Touring, maar wel dat iedereen er reikhalzend naar uit kijkt.

Van de F80-variant hebben we menig zelfbenoemde F81 M3 Tourings zien passeren, maar dit wordt de eerste officiele M3 Touring. Zoals verwacht, wordt de auto voorzien van de TwinPower turbo-motor en als we BMW mogen geloven, wordt deze auto next-level.

Daarmee zijn de verwachtingen hooggespannen en op dit moment wordt de auto volle bak getest op de Nurburgring en in de Tiroler Alpen. De engineers van BMW durven een statement te maken: ‘Dit wordt de ultieme combinatie van de rij-eigenschappen van BMW M in combinatie met de ruimte van een gezinsauto’.

En daarmee is de toon gezet, wij kunnen niet wachten tot de onthulling! De video van de nieuwe G81 in de sneeuw vind je HIER!

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.