Lamborghini Urus
Home, Nieuws

De Lamborghini Urus is in Nederland!

Lamborghini Urus

Steeds meer landen hebben de SUV van de autobouwers uit Sant’Agata Bolognese mogen verwelkomen en nu is ons kikkerlandje aan de beurt, eindelijk!

Ook al is het maar voor even, want de Urussen die overal gepresenteerd worden, (spel ik dat goed zo?) zijn op doorreis! Gisteren was er de mogelijkheid om een Giallo Auge-gekleurde rakker te bekijken in Leusden. Pon Luxury Cars liet voor de gelegenheid de verhoogde Aventador/Huracan met een prijskaartje van minimaal €280.000,- euro over komen om potentiële klanten te verleiden. Zou Joel Beukers er ook eentje gaan bestellen? Hij wordt binnenkort papa en ja, een Maxi-Cosi meenemen in zijn scoopmobiel wordt een beetje lastig…

Nevertheless, wil je de Giallo Auge-gele Urus zien, dan heb je pech gehad. Was je er gisteren niet bij, dan moet je wachten tot 2019. Want de 650 pk sterke super-SUV van Lamborghini staat nu achter gesloten deuren en wordt aan het einde van deze week weer op transport gezet naar de volgende presentatie. Zonder stoeprandschade aan de velgen, hopen wij in ieder geval. De productie start aan het einde van dit jaar en de Italianen mikken op een target van het bouwen van 3.500 units van de Urus in 2019. Kom maar door! Enneh, Joel, MAAK ONS TROTS!

 

 

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.

1 Comments

Comments are closed.