De Lamborghini Huracan, maar dan op z’n Amerikaans!

De Lamborghini Huracan, maar dan op z’n Amerikaans!

Huracan

Amerikaanser dan Starbucks, een nieuwe Ford Mustang voor een habbekrats en een Apple iPhone zonder BTW wordt het niet, of toch wel?

Jawel, de Lamborghini Huracan van Wraplegends is zo Amerikaans als maar zijn kan. Toen ik deze auto op social media tegen kwam, wist ik dat ik deze met jullie moest delen. Je mening is ‘Zo, wat lelijk!’ of ‘Jezus, wat vet!’ en daar zit niets tussenin. Je moet er van houden, zo’n uitgesproken uiterlijk, maar ik ben er wel voor te porren!

Laten we beginnen bij de wrap, het idee is ontstaan in William’s jeugd. Hij wilde vroeger graag een trui hebben van BAPE, A Bathing Ape, maar kon deze niet betalen. Maar, hij is nu wat ouder, heeft hij een eigen bedrijf dat goed loopt en dacht ‘Waarom wrap ik mijn Huracan niet gewoon in Baby Milo-stijl?’ Hij heeft een basis gepakt en die zelf helemaal aangepast op het lijnenspel van de Huracan en laat ik het je zo zeggen, des te langer je er naar kijkt, des te meer je ziet hoeveel oog voor detail William heeft gehad bij het pas maken van de wrap. Plus, het is een verdomd goeie promotie voor je bedrijf!

Daarnaast de andere eyecatcher, de wielen. De Rotiform wielen zijn zo roze, dat het glazuur bijna van je tanden af springt, zo zoet kijken ze. Wie denkt dat deze wielen plug & play zijn, think again. De driedelige wielen zijn zo gemaakt dat ze dezelfde afmetingen hebben als de originele Huracan wielen. Hadden de Vossen wielen op deze M4 Liberty Walk al een prijskaartje van €15.000,-, ik denk dat deze suikerspinnen ook die kant op gaan!

De Huracan is ook van zijn hoogtevrees af geholpen door hem ietwat te verlagen en de Iron Works-taartschep achterop zorgt voor de nodige downforce wanneer het gaspedaal van de 610 pk sterke 5,2 liter V10 ingetrapt wordt. Over intrappen gesproken, wanneer William zijn knuffelbeer de sporen geeft, zorgt een aftermarket uitlaat van SSR voor de nodige pops and bangs, vooral als hij het gas loslaat! Nu draait de V10 nog met 610 pk, maar er is versterking onderweg in de vorm van een VF Engineering Supercharger.

Zou je in Nederland al een handvol bekeuringen kunnen krijgen voor de uitstekende spoiler, het ontbreken van de achterbumper en het kenteken en een uitlaat die teveel decibellen produceert, in Amerika mag het allemaal. Ik denk dat ik maar die kant op verhuis…

Huracan

Huracan

Huracan

Huracan

Huracan

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.