De laatste voorbereidingen voordat de Autosalon van Geneve begint!

De laatste voorbereidingen voordat de Autosalon van Geneve begint!

2018 Autosalon Genève

Morgen, dinsdag 6 maart, is het zover en gaan de deuren open van de 88e Autosalon van de Genève. En dat betekent dat er vandaag nog een hoop, een hele hoop moet gebeuren. 

Autofabrikanten zijn haastig bezig met de puntjes op de I om ervoor te zorgen dat alles er spik en span bij staat op hun stand voor de opening morgen. Bij Ferrari staan onder andere de 488 Pista ingepakt en wel te wachten tot zijn onthulling, Liberty Walk is uiteraard weer met een hele dikke stoet asfaltschrapers aanwezig en op de stand van Lancia staat de oer-Stratos al te stralen naast zijn modernere broertje.

Land Rover heeft de auto’s nog onder de doeken staan, evenals RUF, Maserati, Alpina en Zenvo to say the least. En ondanks dat we een groot deel van de auto’s die onthuld gaan worden al eens uitgelicht hebben op Hart voor Auto’s, staan we te popelen om al de onthullingen en foto’s met jullie te delen. Dus houd morgen aan het einde van de middag/begin van de avond zeker de Facebook en site in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste onthullingen!

Bron: Autoevolution.com

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.